Anderson: Neka mi daju milijardu dolara i borit ću se protiv Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2012 07:28h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva nedavno je otkrio da ipak postoje određene solucije u kojima bi pristao na meč protiv Jona Jonesa, a iznimno izdašan honorar se u tom slučaju podrazumijeva.

Dana White već je nekoliko puta u posljednjih par tjedana izjavio da će napraviti sve kako bi fanovi mogli vidjeti super borbu između prvaka srednje i poluteške kategorije. Predsjednik UFC-a obećao je fanovima da će se sigurno dogoditi meč između Andersona Silve i Jona Jonesa, a to bi vrlo lako mogao biti meč koji će srušiti sve rekorde kad je u pitanju plaća boraca u UFC-u za jedan meč.

Novinar brazilskog portala Tatame postavio je Andersonu pitanje za koji iznos bi ušao u oktogon s Jonesom, a jedan od najboljih MMA boraca svih vremena ponudio je prilično zanimljiv odgovor. Tražio je više od milijardu dolara…

"Trebao bih pitati Danu Whitea ako bi mi dao polovicu UFC-a za odraditi meč protiv Jonesa", odgovorio je kratko Anderson.

Čelni čovjek najbolje svjetske MMA organizacije ne tako davno govoreći o vrijednosti UFC-a rekao je kako ona iznosi oko dvije i pol milijarde dolara, što bi značilo da Anderson traži najmanje milijardu. Je li se Anderson samo htio riješiti nezgodnog novinarskog pitanja ili je jednostavno htio dati do znanja da je to meč koji ipak se neće dogoditi, barem ne bez jako, jako izdašnog honorara, zna samo jedna osoba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI