Anderson ne može poput Sonnena odmah na prvaka poluteške!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2013 10:01h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a posljednjih mjeseci zaista ne što napraviti s Andersonom Silvom. Počistio je svoju srednju kategoriju i očito je da ga Dana White pokušava nagovoriti da karijeru nastavi u poluteškoj.

Plan o meču protiv Michaela Bispinga je propao nakon što ga je nokautirao Vitor Belfort i sada više nemaju dovoljno atraktivne opcije na raspolaganju. Bez obzira što povremeno kaže drukčije, meč protiv Chrisa Weidmana očito mu nije dovoljno zanimljiva opcija.

"Volio bih vidjeti Andersona u poluteškoj kategoriji. To bi bilo jako zabavno. Ljudi bi za time poludjeli, kada bi se borio s pretendentom na mjesto izazivača i nakon pobjede nad njim dobio bi priliku za osvajanje titule prvaka"; otkrio je Dana.

Zanimljivo da bi to značilo da je Anderson čak u lošijoj poziciji od Chaela Sonnena kojeg je svladao dva puta. Sonnen nije morao odraditi nikakve kvalifikacije da dobije meč protiv aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji, a čini se da bi nezaustavljivi Brazilac to ipak morao.

No, poznato je još otprije da Anderson nije pretjerano zainteresiran za borbu do 93 kilograma. "Uvijek se mnogo pričalo o mom odlasku u polutešku. Znam da bi Dana White to htio i fanovi jedva čekaju moj okršaj protiv Jona Jonesa. No, to je nešto što nikad nisam posebno htio", rekao je Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI