Anderson: Ne želim se više boriti protiv Weidmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2014 17:07h Autor:

Anderson Silva

Chris Weidman je u svom prvom okršaju protiv Andersona Silve kreirao jednu od najvećih MMA senzaciju u posljednjih deset godina. Nitko nije očekivao da će upravo on biti taj koji će prekinuti Andersonovu višegodišnju vladavinu UFC-ovom srednjom kategorijom.

Anderson je čak i u revanšu smatran favorit od strane većine fanova, ali doživio je poraz i tom prilikom te strašan lom potkoljenice koji ga je udaljio od oktogona na jako dugo razdoblje.

Iskusni brazilski borac počinje trenirati sve jačim tempom, oporavio se zahvaljujući dugotrajnoj rehabilitaciji i vjeruje se da bi početkom 2015. godine trebao ponovno odraditi jednu borbu. Trenutno je najaktualnija priča o njegovom okršaju protiv Nicka Diaza, a ima onih i koji bi voljeli vidjeti po treći put njegov meč protiv Weidmana.

No, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

"Novi meč protiv Weidmana nije u mojim planovima. On me već dva puta pobijedio i svi su to vidjeli. Sad će se s njim boriti Lyoto Machida, a u Brazilu imamo i odličnog Jacarea Souzu koji također zaslužuje priliku. UFC mora njima dati prostora da napadnu titulu prvaka, osvoje je i donesu ponovno mnogo radosti Brazilcima", rekao je Anderson na ovu temu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI