Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson na korak do novog ugovora! | Fight Site

Anderson na korak do novog ugovora!

UFC 30.12.2012 10:10h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva trebao bi uskoro potpisati novi ugovor. Dana White nedavno je ostao iznenađen Andersonovim zahtjevom da se radi o ugovoru na čak deset borbi, dok mu je on planirao ponuditi osam.

Nije poznato je li se udovoljilo zahtjevu možda i najboljeg aktivnog MMA borca na svijetu, ali sudeći po njegovom predviđenom trajanju, čini se da nije daleko od toga.

"Vrlo smo blizu potpisivanja novog ugovora. Radi se o ugovor koji bi mu omogućio da se kod nas bori još više tri godine. On očito želi odraditi te super borbe protiv Georgesa St-Pierrea i Jona Jonesa, a idući protivnik trebao bi mu biti Michael Bisping, ukoliko on pobijedi Vitora Belforta. Anderson je već rekao da se želi s njime boriti i tu nema problema", rekao je Dana.

Detalji ugovora zasad nisu poznati, ali nije tajna da Anderson unatoč tome što mia već 37 godina planira još jako dugo ostati u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI