Anderson: Jones je moja kopija!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2013 09:27h Autor:

Anderson Silva

Bivši UFC prvak srednje kategorije, Anderson Silva, je u zanimljivom razgovoru za Fight Hub TV potvrdio da će ostati i dalje pri svom stilu borenja spuštenih ruku te kako je najuspješniji MMA borac poluteške kategorije Jon Jones njegova kopija.

Dugogodišnji vladar srednje kategorije "Spider" često se u kavezu dominirajući borio spuštenih ruku. Protivnicima je nudio bradu, koju nitko nije uspio pogoditi kako treba sve do 6. srpnja kada je na UFC-u 162 Chris Weidman srušio Silvu i potresao svijet svojom pobjedom. Anderson Silva smatra kako je to njegov stil i da ostaje pri tome, "To je moj stil, definitivno. Ništa neću mijenjati. To sam ja, Anderson", poručio je bivši UFC prvak srednje kategorije, iako je u nekim prethodnim razgovorima najavljivao novog Andersona.

Na pitanje da li smatra da Jones njegova kopija, Anderson Silva je dosta samouvjereno potvrdio da je zaista tako. "Da, naravno. Vidite Jonesa? On je moja kopija!"

Jonesa i Silvu često uspoređuju te navode kako imaju sličan pristup protivniku. Dominirajući stav ne davajući previše pažnje protivnicima. Ipak, Jonesov zaštitni znak su laktovi, kojima je i proteklog vikenda obranio pojas. Također, ono što nećemo primijetiti u usporedbi Jonesa i Silve je spušten gard, kojim Silva ismijava protivnike. Jones po tom pitanju puno oprezniji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI