Anderson još jednom ponovio: Nema šanse da se borim protiv Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2012 07:31h Autor:

Anderson Silva i Jon Jones

Anderson Silva trenutno ni sam ne zna kako će se dalje razvijati njegova karijera, ali u jedno je potpuno siguran – meč protiv Jona Jonesa nikako ne želi.

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji ovog se vikenda nakon dugo vremena ponovno bori u poluteškoj kategoriji, no što će biti dalje nakon toga u njegovoj karijeri ne zna ni sam sa sigurnošću. Jučer smo izvijestili da čak razmišlja i o predaji svoj pojasa u srednjoj kategoriji.

No, Anderson je u jedno ipak potpuno siguran, a to je odlučio prije svog meča u Rio de Janeiru još jednom ponoviti, valjda da ne bude zabune. "Postoji mnogo opcija nakon meča protiv Bonnara, ali ona da se borim s Jonesom nije baš moguća. Nema šanse da se on i ja borimo!", bio je Silva potpuno jasan.

Deset uzastopnih obrana titula prvaka očito je za Andersona i više nego dovoljno, no bez obzira na njegove riječi, zaista je teško povjerovati da će se zaista odreći daljnjih obrana svojeg pojasa, bez obzira što za idućeg protivnika želi Georgesa St-Pierrea u prestiž meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI