"Anderson je i dalje najbolji na svijetu, on još uvijek može pobijediti Jonesa!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2013 09:39h Autor:

Anderson i Jones

Anderson Silva sve donedavno držao je titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji, ali i prvo mjesto na ljestvici najboljih boraca bez obzira na kategoriju u kojoj se natječu.

Pojas mu je preoteo Chris Weidman velikim iznenađenje, a nakon toga skliznuo je i nekoliko pozicija na spomenutoj ljestvici. No, to kod nekih ipak ne znači previše, a pogotovo ne kod njegovog menadžera Eda Soaresa koji i dalje vjeruje da je upravo Anderson jedini borac koji može pobijediti Jona Jonesa.

Iako je sad malo izgledno da će doći do te super borbe, pogotovo zato jer i Jones dugoročno ipak navodno planira karijeru nastaviti kao teškaš, Soares je ipak odlučio svoje razmišljanje podijeliti s javnošću.

"Vjerujem da je Anderson i dalje najbolji borac na svijetu i točka, pritom mislim na sve MMA kategorije. Vjerujem da on predstavlja puno veću opasnost za bilo kojeg svog protivnika, nego oni za njega. Može li biti pobijeđen? Naravno da može, svatko može izgubiti, ali on ja favorit u bilo kojoj borbi u UFC-u, pa makar protivnik bio i iz više kategorije", smatra Soares.

"Smatram da je i dalje Andersona taj koji može pobijediti Jonesa. Prvak poluteške kategorije je sjajan borac i odličan sportaš, ali nema iskustvo i nije toliko kompletan kao Anderson u ovom trenutku", dodao je Silvin menadžer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI