Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson je htio biti pomoćni trener Sonnenu, ali ipak neće | Fight Site

Anderson je htio biti pomoćni trener Sonnenu, ali ipak neće

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2013 10:01h Autor:

Anderson VS Sonnen

Chael Sonnen privukao je veliku pažnju na sebe nakon što je prije nekoliko tjedana objavio da će pozvati svog velikog rivala Andersona Silvu da mu bude pomoćni trener na The Ultimate Fighteru u Brazilu.

To se ipak neće dogoditi, ali ne zato što je Anderson izričito odbio ponudu za takvu ulogu, već, barem se tako čini, samo iz razloga što bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji neće u tom razdoblju biti u Južnoj Americi.

"Istina je da sam pozvan da se uključim, ali nažalost tada neću biti u Brazilu, pa neću biti ni u mogućnosti pomoći. Mislim da bi to bilo super za sport kad bih se i ja uključio, bez obzira u koju ekipu, pogotovo zato jer su svi natjecatelji Brazilci. No, tako je ispalo da me u tom razdoblju nema tamo, tako da ću nekom drugom prilikom pomoći u TUF-u", rekao je Anderson.

Proteklih dana brazilski je borac, naravno, zaokupiran finalnim pripremama za veliki revanš protiv Chrisa Weidmana koji mu može uvelike usmjeriti daljnju karijeru, možda ga čak i "potjerati" u mirovinu ukoliko ponovno bude teže poražen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI