Anderson: Ja sam na godišnjem, nema me godinu dana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2012 20:44h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva trebao bi za nekoliko dana u Montrealu izazvati Georgesa St-Pierrea na međusobni meč, no čini se da bi taj okršaj mogli gledati tek za godinu dana.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena najavio je svoj dolazak na UFC 154 u Kanadi gdje će GSP nakon iznimno duge pauze ponovno odraditi borbu, a u slučaju pobjede nad Carlosom Conditom i obrane svoje titule prvaka u velter kategoriji, mogla bi se dogoditi jedna jako zanimljiva scena.

MMA fanovi već punih tjedan dana bruje o vrlo izglednoj mogućnosti da Anderson Silva uđe u oktogon, zamoli voditelja za mikrofon i izazove GSP-a na borbu. Iako Brazilac to nije potvrdio, takav rasplet situacije natuknuo je Dana White prošlog tjedna, a nema sumnje da bi to predstavljalo jednu od najatraktivnijih borbi u povijesti UFC-a.

No, dogodi li se to zaista te pristane li GSP na meč, do njega bi moglo doći tek koncem 2013. godine. Razlog? Anderson Silva ne planira povratak u oktogon idućih godinu dana. "Ja sam na odmoru kad su u pitanju mečevi. Mislim da ću se vratiti tek krajem 2013. godine. Imam trenutno neke osobne projekte na kojima radim, sutra putujem u Los Angeles kako bih sudjelovao u finalizaciji pokretanja akademije. Mislim da je ovo pravo vrijeme da posložim neke stvari u životu. Zbog posla sam neke privatne stvari malo zanemario i sada se želim tome posvetiti", rekao je Anderson.

"Putujem u Kanadu na UFC 154, a onda se posvećuje snimanju filma u kojem sudjelujem s Lyotom Machidom. Nisam siguran hoću li izazvati GSP-a u Kanadi, to nekako nije moj stil. Fokusiran sam na snimanje filma i eventualni meč protiv GSP-a. Ako UFC želi u međuvremenu organizirati titulu za privremenog prvaka u srednjoj kategoriji dok ja pauziram, nemam ništa protiv toga, mogu raditi što god žele", dodao je sjajni Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI