Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson gay: Odijevao sam sestrine haljine i igrao se s lutkicama | Fight Site

Anderson gay: Odijevao sam sestrine haljine i igrao se s lutkicama

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2012 09:06h Autor:

Anderson Silva

Jedan od najboljih boraca svih vremena i svakako najdominantniji u svojoj kategoriji, Anderson Silva, zbog svog glasa nerijetko se nalazio u pričama u kojima vjerojatno ne želi da se spominje njegovo ime. Nerijetko se može čuti da je gay!

Ako ste ikada čuli Andersona Silvu kako priča, nema dvojbe da ste prvi puta ostali u šoku. Gotovo da je nespojivo da jedan takav sjajan borac i jedan od najvećih svih vremena u MMA povijesti te najdominantniji u svojoj kategoriji u UFC-u ima tako feminiziran i piskutav "glasić".

Zbog toga se nerijetko mogla čuti "optužba" na njegov račun da je homoseksualac, a ovog je tjedna u razgovoru za portal tatame.com dao samo dodatnog materijala onima koji razmišljaju u tom smjeru.

Mnogi su smatrali da ima sklonost prema muškom rodu još kad je bio tinejdžer. "Kad sam imao 14 godina dozvoljavao sam sestri da me odijeva u svoje haljine i igrao sam se s njezinim lutkicama. Pošto imam dosta visok glas, mnogi su bili uvjereni da sam gay", otkrio je Anderson zanimljivost iz svog života.

Možda je i to jedan od razloga što se oženio relativno mlad, ne bi li demantirao takve priče. U braku je već 15 godina, a ima ukupno čak petero djece.

Sva sreća da ovu informaciju o nošenju ženske odjeće nije otkrio par mjeseci ranije kada je bio na meti Chaela Sonnena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI