Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson: Želim se boriti s GSP-om bez obzira na sve! | Fight Site

Anderson: Želim se boriti s GSP-om bez obzira na sve!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2012 09:28h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva svjestan je da mu UFC neće tako skoro pronaći kvalitetnog novog izazivača, pa se nada da će početkom iduće godine moći odraditi meč s GSP-om čak i ako izgubi od Carlosa Condita.

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, trenutno je bez pravog protivnika. Dana White i Joe Silva još mu uvijek nisu pronašli novog izazivača, a prema svemu sudeći to ni neće u idućih mjesec-dva. Anderson je ionako vjerojatno potaknut time najavio da se ne planira boriti do kraja ove godine, a početkom iduće godine ima posebnu želju.

Mnogo se priča u posljednje vrijeme o mogućnosti organiziranja prestiž meča u catchweight kategoriji između Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea, a trenutak kada će i službeno biti dogovoren taj meč sve je bliže.

Lorenzo Fertita i Dana White potvrdili su u više navrata da bi vrlo rado vidjeli njih dvoje u kavezu, no kao glavni uvjet postavili su pobjedu GSP-a nad Carlosom Conditom. Ako se pita Andersona, to čak nije ni potrebno.

"Bez obzira tko pobijedi, čak i ako GSP izgubi, to je meč koji se može održati. Borba poput ove je iznad svega, GSP je ipak jedan od najvećih svih vremena u UFC-u. Trenutno, borba protiv Condita je nebitna", rekao je Anderson.

Nema sumnje da bi ovaj meč izazvao ogromnu pažnju fanova, prodaja PPV-a bila bi na fantastičnoj razini, no to je borba koju prije veljače 2013. godine vjerojatno ne možemo očekivati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI