Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anderson želi ugovor na još deset mečeva! | Fight Site

Anderson želi ugovor na još deset mečeva!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2012 09:03h Autor:

Anderson Silva

37-godišnji Anderson Silva u posljednje vrijeme znao je često spominjati svoj oproštaj od mečeva, no čini se da je u tim slučajevima samo ispipavao puls javnosti da vidi kako će reagirati na njegov eventualni odlazak i čini se da se uvjerio da ga fanovi i dalje žele gledati u oktogonu.

Dana White prilikom chata s UFC-ovim fanovima otkrio je da je nedavno razgovarao s najdugovječnijim prvakom u svojoj organizaciji i ponudio mu da potpiše novi ugovor kojim bi se obvezao na odrađivanje ukupno osam borbi. Anderson je odlučio takvu ponudu odbiti te zatim odlučio iznijeti svoju ponudu koja je zasigurno obradovala predsjednika UFC-a.

Aktualni prvak u srednjoj kategoriji očito ne planirao prije 40. godine života otići u mirovinu, pa želi da mu novi ugovor osigura još čak deset mečeva u UFC-u!

Očito možemo očekivati još mnogo sjajnih poteza od ovog nevjerojatnog brazilskog borca, a nadamo se da ćemo u doglednoj budućnosti i dočekati toliko željene super-borbe protiv Georgesa St-Pierrea i Jona Jonesa.

Tijekom svoje izuzetno bogate MMA karijere Anderson je u kavezu bio ukupno 37 puta te je ubilježio 33 pobjede. Posljednji put poražen je 2006. godine, no tada se zapravo radilo o diskvalifikaciji zbog nedozvoljenog poteza. UFC-ovu titulu prvaka srednje kategorije osvojio je u listopadu iste godine slavljem nad Richom Franklinom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI