Anderson će još samo tri puta braniti svoju titulu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2013 10:44h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva na samom kraju 2012. godine odlučio je potpisati s UFC-om novi ugovor u kojem se obvezuje na još čak deset borbi u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji. No, čini se da će samo manji dio od tih deset borbi predstavljati ujedno i obranu njegove titule prvaka u srednjoj kategoriji.

Već godinama nitko u UFC-u ne uspijeva uzeti Andersonu titulu najboljeg do 84 kilograma, ali čini se da se polako bliži razdoblje kada će svoj tron najboljeg barem službeno prepustiti nekom drugom borcu.

"Vjerojatno će Anderson još tri puta braniti svoj pojas prvaka do 84 kilograma, a nakon toga ni trebale napokon uslijediti brojne super-borbe, a jedna od njih će biti i protiv Georgesa St-Pierrea", otkrio je Dana White.

Sredinom prosinca prošle godine predsjednik UFC-a je otkrio da bi idući Andersonov izazivač trebao biti Englez Michael Bisping, no da bi potvrdio svoj status prvog izazivača najprije mora ovog mjeseca u Brazilu pobijediti Vitora Belforta, što on smatra da će i uspjeti bez ikakvih problema.

Anderson je svoj pojas prvaka prvi put osvojio je u listopadu 2006. godine kada je nokautirao Richa Franklina u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI