Anderson demantirala meč protiv Cyborg: “To je fake news!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 12:15h Autor:

Cyborg vs. Anderson

Prvakinja Invicte u perolakoj kategoriji Megan Anderson je opovrgnula informaciju da je pristala na meč protiv Cris Cyborg na UFC-u 221 10. veljače nazvavši objavu brazilske borkinje “lažnom vijesti”.

Preokret: Cyborg se ponovno bori za samo mjesec dana!

Podsjećamo kako je UFC prvakinja u srijedu objavila da je sve dogovoreno oko njezine iduće obrane naslova koja će se dogoditi u australskom Perthu na UFC-u 221. Protivnica bi joj trebala biti Megan Anderson koja je ujedno i samo zatražila ovaj meč od UFC-a nakon slavlja Cyborg protiv Holm na UFC-u 219.

No, nedugo nakon što je vijest o dvoboju Cyborg vs. Anderson preplavila medije, pojavio se demantij!

“Nisam znala da možeš prihvatiti borbu koja ti nikada nije niti ponuđena. Cris, niti njezin tim, nisu dobili ponudu za meč protiv mene u Perthu od UFC-a, unatoč glasinama. UFC pokušava dogovoriti ovaj meč, ali s obzirom da je popis mečeva u Perthu već završen, naš dvoboj se neće dogoditi za šest tjedana. Mogu reći što hoće, mogu me pokušati prikazati kao bilo kakvu i reći da netko drugi zaslužuje ovaj meč, ali jedno je sigurno: ovo je jedina borba koja se mora dogoditi i dogodit će se. Uskoro…”, napisala je Anderson na svom Instagram profilu.

UFC se za sada nije oglasio niti oko originalne objave Cyborg koja je informirala javnost o svom meču, kao niti o demantiju nesuđene izazivačice. Očito se radi o procesu pregovaranja koji se događa iza kulisa medijske pozornice.

Anderson će očekivano pokušati izvući što bolji ugovor za ovaj dvoboj, a demantiranje borbe je obično prvi potez. Sličnu situaciju smo gledali i uoči meča Cyborg vs. Holm, kada je bivša prvakinja u bantam kategoriji demantirala dvoboj na UFC-u 219. On se kasnije ipak realizirao!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI