Anderson: Bruce Lee mi je najveći heroj, s njime se nikad ne bih borio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2012 07:54h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva je po mnogima najbolji aktivni borac u MMA svijetu, no čak ni on s nekim ljudima ipak se ne bi želio naći u ringu ili kavezu.

Sjajni vlasnik pojasa prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, otkrio je tko su mu uzori iz borilačkog svijeta, ali i iz ostalih sportova. Vrlo vjerojatno idućem protivniku Georgesa St- Pierrea najveći je uzor Bruce Lee, ali ima tu još nekoliko poznatih imena.

"Ja sam veliki van Bruce Leeja. Posebno mi se sviđa njegova filozofija, ali isto tako sam i fan Muhameda Alija i Roya Jonesa Jr. Kad su u pitanju sportaši izvan ringa, jako cijenim Michaela Jordana, Pelea i Ronalda."

"Protiv Bruce Leeja se ne bih nikad borio. Volio bih da sam ga mogao upoznati i trenirati s njime. Ipak nikad ne bih riskirao i s njime imao meč", rekao je Anderson.

Kad je u pitanju kraj karijere, Anderson još uvijek nema neki određeni datum. "Ekipa koja je uz mene odrađuje fantastičan posao, nisam nikad imao neku ozbiljniju ozljedu nakon meča i vjerojatno ću se ovim baviti još neko vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI