Analiza McGregorove bogate kolekcije luksuznih satova: Dobio pohvale, ali i kritiku za “fejk Hublot” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2017 11:48h Autor:

Screenshot

Nije nikakva tajna da UFC prvak u lakoj kategoriji Conor McGregor voli obilato i brzo trošiti svoj novac. Jedna od stvari za koju je spreman duboko posegnuti u džep i potrošiti iznose koji su za normalan puk potpuno nezamislivi su i luksuzni satovi.

Odmah čim je zaradio prvi veći novac u Octagonu, Irac se počastio sa zlatnim Rolexom koji je vrlo rado isticao gurajući ga u prvi plan na gotovo svakoj fotografiji. No, tu nije stao. Kako je nizao pobjede, a njegov bankovni račun se punio, tako je i njegova kolekcija luksuznih satova rasla. Pogađate, nakon što je zaradio 100 milijuna dolara od posljednjeg nastupa kolekcija je dodatno narasla i sada broji više od deset najluksuznijih satova najpoznatijih svjetskih marki.

Da je McGregor zakoračio u društvo najvećih kolekcionara današnjice u svijetu slavnih i poznatih, potvrdio je i izbor YouTube kanala CRM Jewelelers koji se prije nekoliko dana pozabavio upravo njegovom kolekcijom. U videu dugačkom nešto više od 8 minuta, detaljno se analizira njegova danas već iznimno impresivna kolekcija koja sadrži više Rolexa, Patek Philippea i Audemars Pigueta…

Jedini minus koji je zaradio jest fotografija s lažnim “Hublot” satom (kopijom), no koja je urađena prije nego što je zaradio obziljan novac. Upravo zato su mu “oprostili ovaj grijeh” koji inače pravi ljubitelji horologije ne opraštaju.

Na koncu je McGregor u detaljnoj analizi dobio dosta pohvala za svoje izbore te je zaslužio ocjenu 8 od mogućih 10.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI