Amirkhani: Ispunio sam životne ciljeve, sve što slijedi je samo bonus

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2015 22:59h Autor:

Makwan Amirkhani

Trenutno jedan od najsimpatičnijih svjetskih MMA boraca, Makwan Amirkhani, skromno je reagirao nakon pobjede nad Massiom Fullenom u Berlinu. Izjavio je kako je ispunio svoje ciljeve te da sve što slijedi u njegovoj karijeri je samo bonus.

Izuzetno iskren i emotivan nastup imao je Makwan Amirkhani nakon borbe protiv Massia Fullena, u kojoj je slavio gušenjem u drugoj minuti borbe te je tako došao do svoje druge pobjede u dva UFC nastupa. Mr. Finland je u istom tonu nastavio i nakon toga. Kad su ga pitali o idućim ciljevima, on je dao jedan vrlo skroman odgovor.

"Ja sam danas ispunio svoje ciljeve i ne moram više raditi da bi ih ostvario. No, nastavit ću, jer sam sada presretan i sve što može uslijediti dalje je samo bonus. Nikad ne treba odustajati od rada da bi ispunio svoje snove", izjavio je simpatični kurd.

Mnoge je začudio izljev emocija kad je spomenuo majku, koju nije vidio dva mjeseca, budući da se za borbu pripremao u Švedskoj, ali on je objasnio zašto je to bilo tako. Između ostalog, Makwan je vrlo mlad ostao bez oca, koji je preminuo 1994. godine.

"Mnogima je to bilo čudno i oni to ne razumiju, no moja situacija je drugačija. Kad te majka odgaja cijeli život i kad onda samo odjednom nestaneš i toliko dugo ne vidiš svoju obitelj, jednostavno emocije ponesu. Svi oni, znači majka, braća i sestre, su učinilo toliko puno da postanem ovakva osoba kakva jesam i ne mogu pronaći pravi način da pokažem koliko to cijenim i koliko volim svoju majku. Nadam se da ću ga pronaći", rekao je o toj temi.

Nakon svoje prve borbe, kad je zaradio bonus, kupio je svojoj majci krevet, a sad se odlučio za novu investiciju: "Moja majka svaki dan odlazi na obližnju rijeku po vodu. Sad ću joj kupiti pumpu za vodu, da si može tu vodu dovesti do kuće i imati ju kad god poželi."

Sjajan momak, jednostavno je teško naći nekoga tko ga ne može cijeniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI