Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Amirkhani "bacio udicu" na Dennisa Sivera | Fight Site

Amirkhani "bacio udicu" na Dennisa Sivera

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2015 21:18h Autor:

Makwan Amirkhani

Mr. Finland je po prvi put u svojoj UFC karijeri odlučio prozvati nekog borca. Velika mu je želja da svoju iduću borbu odradi protiv Dennisa Sivera. Štoviše, njemačkog borca namjerava umiroviti.

Nakon što je obje svoje UFC borbe slavodobitno odradio prekidom u prvoj rundi, štoviše u prve dvije minute borbe, postalo je jasno da je Makwan Amirkhani puno više od simpatičnog momka koji je čistom ludom reakcijom došao do nokauta u osmoj sekundi. A kad je tako, naravno da i on sam počinje gledati prema nekim višim dometima.

"Nakon ove posljednje borbe, mislim kako mi je samo nebo limit, odnosno nema limita. Stajao sam pred ogledalom i sam sebe sam pitao mogu li biti pravi ispit i za momke unutar Top 15 poretka. I mislim da mogu, a jedan mi se čini posebno interesantan", rekao je Mawkan.

"Sad je vrijeme da se bacim na posao te postanem još bolji. Nakon toga, idem umiroviti Dennisa Sivera", izrazio je želju za svog idućeg protivnika. Siver je ovaj mjesec nastupao na istom eventu na kojem i Makwan, no on nije bio niti približno toliko uspješan. Pred svojim je navijačima poražen od Tatsuye Kawajiria. 

Dodao je još koliko mu je važna bila borba u Berlinu, jer prije Stockholma nitko nije znao tko je, a ovdje je došao kao borac koji je izuzetno ugodno iznenadio. "Ova mi je borba bila puno važnija od prve, jer je postojalo ljudi koji su sumnjali. No, rekao sam svima, namjera mi je bila da ju završim u prvoj rundi, a to sam i uspio", dodao je još na kraju simpatični član perolake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI