Američki portal se pita: Koliko je zapravo bogat Stipe Miočić?

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2017 17:30h Autor:

Miočić (screenshot)

UFC prvak Stipe Miočić je definitivno postao “main stream” zvijezda u SAD-u. Možda se ne radi o borcu kojeg većina Amerikanaca “zna na prvu”, na što se i referirao Jon Jones govoreći o potencijalnom dvoboju s teškaškim šampionom, no Stipe je u proteklih godinu dana doživio strelovit uspon na sam UFC-ov vrh.

Da je Miočić postao zanimljiv i “main stream” publici, može se vidjeti po njegovom sve češćem pojavljivanju u “main stream” medijima. Posebno u državi Ohio i njegovom Clevelandu gdje je stekao status božanstva, ali i općenito u drugim američkim nacionalnim medijima. Tako su se neki portali počeli baviti i detaljnijim uvidom u Miočićev život.

Portal Gazettereview.com u članku naslova “Koliko je zaista bogat Stipe Miočić?” doslovno u detalje razlaže i analizira Stipin život. Od porijekla njegovih roditelja, djetinjstva, školovanja pa sve do uspjeha u sportu i dolaska na tron UFC-a. U iznimno detaljnom tekstu možete pronaći i najmanje detalje o Stipinom životu uključujući i onaj privatni dio. Koji auto Miočić vozi? Koje je sve nagrade osvojio? Gdje živi? Koji fakultet je završio? Je li oženjen? Sve su to pitanja na koja ćete naći odgovor u ovom tekstu.

Na pitanje iz naslova “Koliko je zaista bogat Stipe Miočić? odgovor je 2 milijuna i 228 tisuća dolara. Toliko je navodno UFC prvak zaradio uključujući borilačke honorare, bonuse i zarade od sponzora.

Čitav članak pročitajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI