Američki portal: “Cro Cop bi u ovoj formi pregazio Bellatorov Grand Prix, a bio bi konkurentan i protiv Ngannoua”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2017 17:21h Autor:

Ilustracija

Portal “Middleeasy” se tek u srijedu “dočepao” Cro Copove božićne fotografije na kojoj zajedno sa Satoshijem Ishiijem pozira u svojoj dvorani. Filipović je za fotografiranje izabrao božićnu kapu (Djeda Božićnjaka) te je svojim fanovima čestitao blagdane.

No, novinara nije posebno impresioniralo Cro Copovo božićno izdanje, nego nevjerojatna fizička forma borca koji ima 43 godine. U kratkom tekstu se sugerira kako bi Filipović prema ovome na fotografiji bio i danas gotovo na samom vrhu UFC-a, a da nitko u Bellatorovoj teškoj kategoriji pored njega ne bi imao šanse.

“Ovo se mora reći. 43-godišnji Mirko Cro Copa će se ovog vikenda na RIZIN-u ponovno vratiti u slobodnu borbu. Ovaj čovjek bi doslovno pregazio čitav Bellatorov Grand Prix teškaša. A gledajući ovu fotografiju Cro Copa s božićnom kapom na glavi, jasno je još nekoliko stvari. Mirko bi bio konkurentan i protiv Francisa Ngannoua, a imao bi i šansu udarača protiv Stipe Miočića. Kakvo isključivo organsko mlijeko neke zvijerke Cro Cop pije kako bi bio u fizičkoj formi života?”, stoji među ostalim u članku u kojem se zaključuje:

“Već sada moramo pokopati MMA legendu Tsuyoshija Kosaku ovog vikenda u RIZIN-u. RIP.”

Mirko Filipović će nastupiti narednog vikenda u Tokiju protiv domaćeg borca Tsuyoshija Kosake. Bit će to Cro Copov povratak u RIZIN nakon što je prošle godine u istom “terminu” osvojio RIZIN-ov Grand Prix svladavši među ostalim i “King Mo” Lawala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI