Američki fanovi pokazali žele li uistinu treću borbu McGregora i Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 17:37h Autor:

Conor McGregor & Nate Diaz UFC 202

Nakon još jedne u nizu izjava iz tima Conora McGregora, kako fanovi žele gledati treću borbu njihovog pulena protiv Natea Diaza, na vjerojatno najvećem svjetskom MMA portalu, MMAJunkie je postavljena anketa upravo za te fanove.

MMAJunkie, portal čiji članci imaju po nekoliko stotina tisuća klikova, na kraju svog članka koji je prenio istu izjavu, je postavio anketu za fanove, s vrlo jednostavnim pitanjem: Protiv koga bi se iduće trebao boriti Conor McGregor, Tonya Fergusona ili Natea Diaza?

Vrlo zanimljivo pitanje na koje se teško mogao pretpostaviti krajnji rezultat, no čini se kako je istina da Nate Diaz više nije toliko zanimljiv fanovima, što je rezultat njegovog ignoriranja svih mogućih borbu, osim one protiv McGregora. Upravo zbog toga se vjeruje da ni za samu borbu ne bi bio motiviran, nakon što bi osigurao zaradu za miran život kroz jedno višegodišnje vrijeme.

Rezultati su pokazali kako preko 83% fanova žele borbu Tonya Fergusona i Conora McGregora. Šteta je jedini što ne znamo koliko je ukupno fanova glasovalo, tj. na kakvom je uzorku napravljena anketa. No, ovaj podatak nam puno govori, prije svega to kako je fanovima dosta borbi takve vrste, nego da žele ponovno gledati ono što ima sportskog smisla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI