American Top Team protiv Blackzilliansa u novom Ultimate Fighteru

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2015 21:27h Autor:

TUF logo

UFC je pripremio iznenađenje za novu sezonu svog reality showa Ultimate Fighter. Po prvi put će se međusobno natjecati borci iz dvije dvorane, a to su American Top Team i Blackzillians.

21. sezona će tako donijeti potpuno novi format, u kojem ne bi trebalo biti pojedinačnog pobjednika, nego bi ukupu pobjedu trebala donijeti jedna dvorana te automatski biti nagrađena s pola milijuna američkih dolara.

Osim toga se ne zna puno, no zna se da će se natjecati borci velter kategorije. Hoće li to biti talenti ili borci koji već jesu članovi UFC-a, također nije poznato. Emitiranje počinje 22. travnja.

American Top Team je inače najrašireniji tim svijeta. Baza im je u Coconut Creeku na Floridi, a uskoro, u suranji Croatian Combat Academyem, njihova dvorana dolazi i u Zagreb. Najpoznatiji borci članovi tima su Robbie Lawler, Hector Lombard, Tyron Woodley, Jorge Masvidal, Thiago Alves, Cole Miller, Dustin Poirier i mnogi drugi.

Blackzilliansima bi ovaj duel trebao biti posebna motivacija, budući da je taj tim nastao upravo u trenutku kad je dio boraca, predvođeni Gesiasom Cavalcanteom, odlučio napustiti ATT. Vrlo brzo su se timu priključili sjajni borci kao Rashad Evans, Anthony Johnson, Eddie Alvarez, Emanuel Newton i mnogi drugi. Tako bi ovim izdanjem showa ovaj rivalitet treba još više dobiti na važnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI