Amanda Nunes: UFC želi djevojku koja će me prebiti i skinuti s vrha

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2017 17:53h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes je progovorila o tome kako smatra da je UFC ne vidi kao prvakinju kakvu bi oni željeli imati te vjeruje da se oni nadaju njenom skorom porazu i to što bolnijem.

Nunes trenutno nema ugovorenu svoju iduću borbu niti se nazire tko bi joj mogla biti iduća izazivačica, nakon što se Raquel Pennington ozlijedila. Njih dvije trebale su se boriti na UFC 219, no Pennington je na dan potpisivanje ugovora doživjela prometnu nesreću u kojoj je slomila nogu. Nunes je možda i mogla dobiti zamjensku protivnicu, no nije htjela. Objasnila je zašto će čekati neku bolju priliku.

“Ovo je trenutak gdje ću radije odmoriti i pričekati da mi se pojavi borba koja se može  prodati. Sve se vrti oko PPV-a, a ja do sada nisam gotovo nikad dobila priliku imati nešto od toga. Zapravo, svjesna sam kako nisam profil UFC prvaka kakvog oni žele, ali mislim da trebaju raditi oko mene i raditi sa mnom, pa čak i ako me nikada ne budu promovirali kao Rondu Rousey ili Holly Holm. Oni žele slatke plavušice koje se bore i slikaju okolo. Ja sam realna, trebaju mi protivnice koje dobro prodaju borbe”, otvoreno je “Lavica” iznijela svoje mišljenje.

Dodala je kako zna da UFC-u nije marketabilna te da će to teško postati, ako se zna kako oni u posljednje vrijeme rade, posebno kada su u pitanju ženske kategorije. Zapravo, vjeruje kako UFC ima strategiju pokušati je skinuti s pozicije prvakinje.

“Oni nisu idioti, dobro znaju što rade. Sve je u marketingu i znaju zašto rade ono što rade. Oni žele neku djevojku koja će me prebiti i napraviti da moj odlazak s vrha izgleda gadno. Rekla sam im to, svjesna sam što oni žele, neke koga mogu promovirati i zaraditi na njemu.”

Nunes je do sada dva puta obranila titulu, koju je osvojila prošlog ljeta na UFC 200 eventu. Tad je u glavnoj borbi savladala Mieshu Tate, a obrane je odradila protiv Ronde Rousey i Valentine Ševčenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI