Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Amanda Nunes: UFC štiti Rondu | Fight Site

Amanda Nunes: UFC štiti Rondu

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2016 17:52h Autor:

Amanda Nunes/Instagram

Do posljednjeg UFC-ovog spektakla ove godine ostalo je još samo tjedan dana, a predvodit će ga prvakinja bantam  kategorije Amanda Nunes u borbi protiv Ronde Rousey.

Nunes će prvi put braniti pojas kojeg je osvojila prije par mjeseci, a Ronda se vraća prvi put nakon što je isti pojas izgubila prije više od godinu dana. Iako je dugo izbivala iz oktogona Ronda je i dalje najveća zvijezda ženskog MMA-a, a UFC joj je i u promociji posljednjeg event godine posvetio puno više pozornosti nego aktualnoj prvakinji što je naljutilo Nunes. Čak se i na službenom plakatu eventa sve vrti oko Ronde.

“Imam osjećaj da joj UFC želi sve olakšati, da se ne osjeća kao da više nije prvakinja. Žele da se osjeća snažno, promoviraju ju da ona to vidi, samo Ronda, Ronda, Ronda. Ali ona zna da je ovaj put izazivačica, a ja prvakinja. Nitko to ne može promijeniti. Nitko ne može napraviti Rondu prvakinjom, ona to više nije”, rekla je Nunes koja smatra da UFC ima puno materijalnih razloga priželjkivati Rondinu pobjedu.

Rousey se povukla iz UFC-a nakon poraza od Holly Holm, a od tada su se u godinu dana promijenile još dvije prvakinje, Miesha Tate je porazila Holm, a njoj je titulu preotela Nunes.

“Iskreno, mislim da ako netko ne zna kako prihvatiti poraz, to mu može poremetiti um. Ne znam što se trenutno događa s Rondom”, kazala je Nunes i dodala:

“UFC jako voli Rondu. Što da radim? Baš me briga. U svojoj karijeri samo želim ostati zaposlena, imati pojas, biti prvakinja. Što god žele s Rondom, neka rade. Ona je dobra za promociju, prodaje puno PPV-a i to meni pomaže”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI