Amanda Nunes: UFC me kažnjava, no ne smeta mi i da se borim na uvodnom programu

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2017 20:56h Autor:

Amanda Nunes

Nakon što je predvodila UFC 200 i UFC 207 te nakon što je trebala predvoditi veliki UFC 213, Amanda Nunes se odjednom nalazi u sunaslovnoj borbi jednog eventa. Smatra kako je to sve kazna od strane UFC-a, ali joj to ne smeta, sve dok ispred sebe ima borbu koju želi.

Nije lako Amandi Nunes prihvatiti situaciju u kojoj se nalazi. Nakon što je nastupila u glavnoj borbi na dva od tri najveća i najuspješnija UFC eventa u prošloj godini, sada će zapravo morati služiti kao sunaslovna borba Demetriousu Johnsonu, koji protiv Raya Borga predvodi subotnji UFC 215 event. To je na neki način bilo i za očekivati, nakon događaja s UFC 213 eventa, koji je također trebala predvoditi. Otkazala je borbu samo dan prije eventa, a Dana White je tada rekao kako ona više nikada neće dobiti glavnu borbu.

“Osjećam se kao da me UFC kažnjava, no meni je važno samo da se borim. Naravno da bi glavna borba bila sjajna, no ja sam fan Demetriousa Johnsona i mislim kako je prava stvar što je on u glavnoj borbi. Ne smeta mi biti sunaslovna, sve dok mogu ući u kavez i odraditi svoj posao. Ono što kaže Dana White, tako će i biti. Ja osobno mogu biti glavna borba ili prva na uvodnom programu, jednako ću se boriti. Ući ću u kavez, obraniti pojas, otići kući, popiti pivo i provesti vrijeme s djevojkom i obitelji”, rekla je ‘Lavica”.

U subotu će, ukoliko ne bude neočekivanih situacija, napokon imati priliku potvrditi svoju prvu pobjedu nad Valentinom Ševčenko. U pitanju je za nju vrlo bitna borba, ponajviše zbog toga što mnogi smatraju kako je njihovu prvu borbu dobila jedino iz razloga što je bila na tri runde. Istina, Brazilka je u trećoj izgledala potpuno potrošena i umalo je došlo do prekida, no prve dvije je podosta uvjerljivo uzela u svoju korist.

“Moram vam reći nešto. Ovo je borba koju ja želim. Osobno nemam nikoga u diviziji protiv koga imam neku izrazitu želju boriti se, no ovoga sam puta rekla kako ovo mora biti Valentina. Nakon otkazane borbe sam rekla da želim što prije dobiti novi datum. Valentina je ona koja zaslužuje ovu borbu. Ne znam zašto neki misle da sam se uplašila ili nešto slično tome kad sam ja zapravo ta koja je to tražila. Ja sam prvakinja i nikada neću bježati, boriti ću se i braniti taj svoj pojas. Ja sam broj 1 na planetu i moj je posao to svaki put potvrditi. Valentina je broj 1 i zbog toga sam se htjela boriti upravo protiv nje.”

Nadamo se kako ovog puta neće biti nikakvih nepredviđenih problema, jer ovo su uistinu trenutno dvije najbolje i najuvjerljivije borkinje ove divizije i svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će njihova borba izgledati ovog puta, kada je dogovorena na dvije runde više. Da li je Amanda popravila svoju kondiciju? Saznati ćemo vrlo brzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI