Amanda Nunes: U ženskom MMA-u, ja sam bolja verzija Conora McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2017 18:05h Autor:

Amanda Nunes

Zanimljivo razmišljanje iznijela je Amanda Nunes o svojoj kvaliteti i potencijalu da bude istovremena prvakinja dvije različite divizije.

UFC-ova prvakinja bantam kategorije ovog je vikenda bila pratnja svojoj djevojci Nini Ansaroff tijekom njenog nastupa na UFC Fight Night 103 eventu. No, iako nije bila u prvom planu, niti ona nije mogla izbjeći pitanja medija, od kojih je jedno bilo vrlo zanimljivo. Nakon što se vratila iz Phoenixa, na aerodromu ju je zatekao novinar TMZ-a koji ju je pitao može li postati ženska verzija Conora McGregora.

“Mislim da mogu biti još dominantnija nego što je Conor. Ja sam kompletna borkinja kojoj nema nikakve veze gdje i na koji način se borba odvija. Želim da mi UFC da priliku da to dokažem, da pokažem kako sam još bolja verzija Conora McGregora”, rekla je Amanda na to pitanje.

Nunes je četvrta UFC prvakinja bantam kategorije, ali i druga koja je uspjela obraniti titulu, nakon što to nije pošlo za rukom Holly Holm i Mieshi Tate. Upravo bi joj Holly Holm mogla biti iduća protivnica ako joj UFC ostvari želju. Naime, Nunes je otvoreno prozvala prvu prvakinju perolake kategorije, odnosno pobjednicu borbe Holly Holm i Germaine De Randamie na UFC 209 eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI