Amanda Nunes razmatra ove godine napasti pojas u novoj ženskoj diviziji

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2017 12:11h Autor:

Amanda Nunes

UFC-ova prvakinja bantam kategorije ima želju postati ženska verzija Conora McGregora, odnosno želi biti prvakinja dvije divizije te je najavila napad na titulu perolake kategorije, nove ženske divizije u UFC-u.

Nunes je za samo 48 sekundi savladala Rondu Rousey, čime je po prvi puta obranila pojas u bantam kategorije te postala prva nakon Ronde Rousey koja ga je uspjela obraniti, nakon što to nije uspjelo Holly Holm i Mieshi Tate. Sada je tu pitanju kakvi su joj idući planovi, a jedna od mogućnosti je odlazak u novoosnovanu perolaku diviziju i napad na taj pojas.

“Iskreno, želim uzeti malo vremena za sebe i uživati u onome što sam postigla, no ozbiljno gledam prema opciji da napadnem pojas perolake kategorije, to je svakako realna opcija. Možda odem gore i napadnem taj pojas, no sve ćemo vidjeti. Ne bi bilo loše to napraviti i onda biti vlasnica dva pojasa, kao što je to napravio Conor McGregor.”

Prva prvakinja od 66 kilograma postati će pobjednica borbe između Holly Holm i Germaine De Randamie, koja se održava 11. veljače na UFC 208 eventu. Što se tiče bantam kategorije, iduća izazivačica trebala bi postati pobjednica borbe Valentine Ševčenko i Julianne Pene. Ta borba je na rasporedu 28. siječnja, na UFC on FOX 23 eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI