Amanda Nunes protiv Alexis Dufresne u Orlandu

UFC 23.03.2014 20:03h Autor:

Amanda Nunes

Iako se pretpostavljalo da je UFC zaključio program svog on Fox 11 eventa, danas su dodali još jednu borbu. U njoj će nastupiti brazilska nokauterka Amanda Nunes koja će dobrodošlicu u UFC poželjeti američkoj borkinji Alexis Dufresne.

Trenutno osmoplasirana članica UFC-ove ženske bantam divizije i jedna od najtalentiranijih borkinja svijeta, Amanda Nunes (9-3, 2-0 u UFC-u) saznala je ime svoje nove protivnice. To je neporažena Amerikanka Alexis Dufresne.

Nunes je u UFC-u debitirala vrlo impresivno, s dvije nokaut pobjede u prvoj rundi, nad Sheilom Gaff i Germaine de Randamie. Riječ je o djevojci koja je čak osam od svojih devet pobjeda ostvarila nokautom, od toga sedam puta u prvoj rundi, a samo jedna borba u karijeri joj je došla do treće runde te na kraju i odluke.

Mlada Amerikanka je još impresivnija. Profesionalka je godinu i pol, do sada je ostvarila pet pobjeda, a prosjek u kojem završava svoje protivnike do sada je minuta i 16 sekundi.

Uparivanjem ove dvije djevojke koje teže brzom završetku UFC je napravio sjajan pojas i sigurno će gledatelji svjedočiti jednoj zanimljivoj borbi u kojoj bi, ako se gleda na rezultate ove dvije djevojke, vrlo lako moglo doći do brzog i atraktivnog završetka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI