Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Amanda Nunes objasnila zašto se ne želi boriti protiv Cris Cyborg | Fight Site

Amanda Nunes objasnila zašto se ne želi boriti protiv Cris Cyborg

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2017 22:09h Autor:

Amanda Nunes

Neko se kratko vrijeme pričalo o mogućem napadu Amande Nunes na pojas perolake kategorije. No, nakon toga je izjavila kako se za njega ne bi borila protiv Cristiane “Cyborg” Justino. Sada je objasnila taj svoj stav.

Amanda sada ima ugovorenu borbu, odnosno svoju drugu obranu titule prvakinje bantam kategorije. Čeka je drugi duel protiv Valentine Ševčenko, ali prije nego je ta borba ugovorena, Nunes je od UFC tražila priliku za privremeni odlazak u perolaku diviziju:

“Bila sam zainteresirana, i još uvijek sam, za borbu protiv djevojke koja trenutno drži pojas, Germaine de Randamie. Protiv nje sam se već borila i pobijedila ju. Ukoliko bi mi UFC sada dao priliku da odem gore i borim se protiv nje, to bih prihvatila. Da su mi to ponudili prije borbe protiv Valentine, sigurno bih se otišla boriti za pojas u perolakoj. No, sada imam dogovorenu borbu i to je iza mene.”

Zainteresirana je i dalje za tu mogućnost, no ne ukoliko pojas bude u vlasništvu Cris Cyborg. Njena sunarodnjakinja je glavni favorit za tu poziciju, a Amanda tvrdi kako ima jako dobre razloge zašto se nije spremna iskušati u kavezu protiv nje:

“Sada želim vidjeti Cyborg s tim pojasom i nisam zainteresirana za borbu protiv nje. Kao što sam rekla, protiv de Randamie bih se borila, ali Cyborg je druga stvar. Morala bih mijenjati jako puno stvari da se borim protiv nje. Ona je podosta veća i teža od mene. Morala bih mijenjati cijeli način svog treninga i prilagođavati ga borbi protiv nje, bio bi to pravi proces. Ja i moji treneri bi morali jako puno toga mijenjati i zbog toga nisam zainteresirana boriti se protiv nje.”

Uvjerena je kako će obraniti pojas, nakon čega tek namjerava početi razmišljati o idućim opcijama. Čak je izjavila kako se više ne vidi u diviziji gdje je prvakinja, nego će gledati prema drugim opcijama:

“Postoje razne opcije nakon moje iduće borbe. Možda se spustim u muha kategoriju, odnosno prvo testiram u dvoranu imam li predispozicije za to. Uistinu se svašta može dogoditi jer mislim kako sam već očistila diviziju. Pobijedila sam sve djevojke iz vrha još prije nego sam osvojila pojas prvakinje. Kada sam ga osvojila, preostala mi je ona najbolja i pobijedila sam ju. Nakon ove borbe ću se vjerojatno odlučiti na nešto novo, pa su odlazak u kategoriju dolje ili gore realne opcije. No, prvo trebam odraditi borbu protiv Valentine.”

Amanda i Valentina bore se ne UFC 213 eventu, 8. srpnja u Las Vegasu. Kako sada stvari stoje, to će biti glavna borba tog eventa, koji se održava u sklopu tradicionalnog Internation Fight Weeka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI