Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Amanda Nunes: Neka me Ronda sruši, završit ću je na podu | Fight Site

Amanda Nunes: Neka me Ronda sruši, završit ću je na podu

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2016 19:17h Autor:

Amanda Nunes

Iako većina analitičara smatra kako bi glavna taktika Amande Nunes trebala biti izbjeći borbu na podu, ona se s time ne slaže. Kaže da se veseli mogućnošću borbe na podu, odnosno uvjerena je kako bi tamo prisilila Ronda Rousey na predaju.

Po mnogima je najveća šansa Ronde Rousey ukoliko borba nje i Amande Nunes završi na podu, odnosno analitičari vjeruju kako bi to bila situacija u kojoj bi bivša prvakinja vrlo lako mogla završiti borbu. No, dok se toga pribojavati navijači Amande Nunes, njoj to ne smatra nikakav problem.

“Ja sam crni pojas u BJJ-u. Ukoliko odvede borbu na pod, prisilit ću je na predaju. Znam kako je njena poluga na ruci jako opasna i da ima jako dobra rušenja. No, to svi znaju te svi u jiu-jitsu znaju kako se od toga obraniti. To radimo svaki dan, branimo ruku i napadamo ruku protivnika. Tako da sam spremna na njeno najjače oružje. Nisam siguran hoće li doći u poziciju da ga pokuša, no ako dođe do toga, ja ću biti spremna.”

Ipak, borbu na podu će Nunes pokušati izbjeći, odnosno planira završiti borbu dok su još na nogama. Ipak je dokazala kako je tu najjača, prije svega zbog svoje velike snage i eksplozivnosti.

“Koristiti ću svoje kretanje i u to ću ukombinirati svoje najbolje udarce. Plan je završiti borbu što brže mogu. Ovo je najbolje vrijeme za boriti se protiv Ronde, u formi sam karijere i pripremala sam se kao lavica za ovu borbu. Uostalom, cijeli život se pripremam za nju. Za bilo koju protivnicu da sam se pripremala, na kraju treninga bi radila kao da treniram za Rondu Rousey. Ona je u to vrijeme bila prvakinja i svi su sanjali borbu protiv nje. Sada je sve drugačije, sada je ona izazivača, a ja prvakinja.”

Amanda Nunes sigurno će biti opuštenija u ovoj borbi, jer nema na kocki toliko toga kao Ronda Rousey. Njeni “hejteri” samo čekaju novi poraz, kojim bi njena ostavština sigurno izgubila na vrijednosti, barem među velikim brojem MMA fanova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI