Amanda Nunes: Ne bježim ni od koga, ali prva obrana naslova mora biti protiv Ronde

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2016 20:01h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes osvojila je UFC titulu bantam kategorije prije tri mjeseca, a još niti blizu nema najave njene iduće borbe. Iako su prozivanje Julianne Pene i Valentine Ševčenko podosta glasna, ona smatra kako joj prva obrana treba biti protiv Ronde Rousey. 

Očekivalo se kako bi se na UFC 205 mogla naći i borba za naslov prvakinje u bantam kategoriji, no to se na kraju nije dogodilo, a od prvakinje Amande Nunes rijetko kada dolaze informacije. Ipak, neki mediji su uspjeli doći do prvakinje te je pitati za komentar cijele situacije na vrhu njene divizije.

“Još uvijek ništa ne znam, čekam poziv. No, cure su uistinu lude. Julianna Pena kaže kako bježim od nje, Valentina Ševčenko kaže isto to, a sad je počela govoriti i kako Pena bježi također od nje. Ne volim igrati takve igrice”, rekla je Amanda, članica American Top Teama.

No, ona zna što želi i vjeruje kako ima pravo odlučivati oko toga. Spremna je čekati povratak bivše prvakinje i najpopularnije borkinje svijeta.

“Da mene pitaju protiv koga se želim boriti, bila bi to Ronda. Ne bježim od nikoga, ali sam prvakinja i mogu birati protiv koga se želim boriti. I odabrati ću ono što je najbolje za mene i borba protiv Ronde je upravo to. Moja prva obrana titule mora biti protiv Ronde Rousey!”

Julianna Pena je više puta rekla kako Amanda želi Rondu budući da je trenutno najlakša borba u diviziji. Istina je kako nitko ne zna u kakvom će se Ronda stanju vratiti nakon izuzetno duge pauze, a posebno će biti zanimljivo vidjeti kako se oporavila od psihičkog sloma koji je donio prvi poraz karijere. Što se tiče Amande, razumijemo njeno razmišljanje, jer borba protiv Rousey bi sigurno bila i financijski najisplativija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI