Amanda Nunes: Na UFC-u 200 će biti moj dan

UFC 13.04.2016 10:50h Autor:

Amanda Nunes

Amanda Nunes dobila je priliku boriti se za naslov UFC prvakinje u bantam kategoriji čija je vladarica postala Miesha Tate i tu priliku namjerava iskoristiti.

Svoju prvu obranu naslova Miesha Tate imat će na UFC 200 događaju koji će se održati 9. srpnja., a na suprotnoj strani čekat će je Amanda Nunes koja ima tri pobjede u nizu te i nakon UFC-a 200 želi nastaviti uspješan niz.

“Grappling je moje borilačko zaleđe, ali vrlo sam brzo svladala udaračke tehnike. Vlasnica sam crnog jiu-jitsu pojasa i grappling treninge radim čitav život. Ranije nisam bila sposobna to pokazati jer sam već u početku znala potrošiti snagu. Danas sam koncentrirana na kondiciju i znam što mogu učiniti tijekom borbe i kada je pravi trenutak za neki potez. Uspjela sam submissionom svladati Saru McMann koja je osvojila srebro u hrvanju na Olimpijskim igrama. Na UFC-u 200 ću se boriti za pojas prvakinje, a pojas je ono što najviše želim. Nije bitno što nisam favoritkinja jer to će biti moj dan. Bitno je da ću tog dana dobiti pojas.”, izjavila je Amanda Nunes.

UFC 200 predvode Conor McGregor i Nate Diaz u svom revanšu u velter kategoriji, a vidjet ćemo i borbu za naslov privremenog prvaka u pero kategoriji u kojoj će se naći Jose Aldo i Frankie Edgar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI