Amanda Nunes ljuta što UFC ne promovira UFC 224

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2018 11:42h Autor:

UFC 224

Amanda Nunes ne skriva nezadovoljstvo slabom promocijom UFC 224 eventa, kojeg za dva tjedna u Rio de Janeiru predvodi njena obrana titule protiv Raquel Pennington.

Ne moramo skrivati činjenicu da UFC 224 za sada ima jako malo promo materijala, posebno ako znamo da će se održati za samo 12 dana. S druge strane, UFC 225, koji slijedi četiri tjedna nakon njega, dobiva puno više medijskog prostora, još od same najave eventa. I teško je zaključiti kakvi su stavovi promociji prema PPV programu koji su pripremili za Brazil. Odnosno, zašto su se odlučili za ovakvu strategiju promocije.

Do sada nije bilo previše negodovanja od strane boraca, sve dok kap koja je prelila čašu nije postao jedan potez UFC-a. Naime, na Twitter su postavili plakat UFC 225 eventa, koji se održava 9. lipnja te su napisali kako je do njega ostalo tek šest tjedana, uz pitanje tko je uzbuđen. Nunes je reagirala tako da je taj “twitt” podijelila na svom profilu uz komentar, kakav je napisala i UFC-u: “UFC 224 je za manje od dva tjedna”.


Osim glavne borbe, UFC 224 sadrži još nekoliko vrlo zanimljivih mečeva. Svakako se moramo začuditi što nema dodatne promocije borbe dva bivša prvaka, Lyota Machide i Vitora Belforta, što bi ujedno trebala biti konačna Belfortova posljednja borba. Jacare Souza bori se protiv Kelvina Gasteluma, a novi nastup upisati će i buduća zvijezda MacKenzie Dern, UFC 224 nikako nije event za preskočiti pa ne čudi ovakva reakcija prvakinje bantam kategorije, koja je već ranije komentirala maćehinski odnos poslodavca prema njoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI