Amanda Nunes: Želim nokautirati Zingano i dokazati da sam spremna za Rondu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2014 10:58h Autor:

Amanda Nunes

Cat Zingano će se 27. rujna konačno vratiti u oktogon. Na UFC-u 178 koji će se održati u Las Vegasu protivnica će joj biti Amanda Nunes.

Zingano je na omjeru od 8 pobjeda u isto toliko mečeva i protiv Nunes (9-3) želi povratak u kojem će ostvariti pobjedu. No i njena protivnica ima visoke ambicije. Nunes je u UFC ušla s dvije pobjede do kojih je došla nokautima i meč protiv Zingano vidi kao idealnu priliku da izbori priliku kako bi se borila za naslov.

"Protiv Zingano želim pokazati da sam spremna za Rondu Rousey. U toj borbi moram dokazati da sam spremna boriti za UFC-ov naslov.", izjavila je Nunes koja još nije u UFC-ovim kombinacijama kad je u pitanju borba za pojas.

Zingano i Nunes zajedno su ostvarile 12 pobjeda nokautom, ali Nunes misli da je zbog osam od devet pobjeda koje ostvarila prekidima u prednosti kad je u pitanju stand-up borba.

"Ona želi stand-up, ali i ja. No, onog trenutka kad osjeti moje ruke pokušat će me rušiti ili pritisnuti uz ogradu. Spremna sam na to. Želim još jednu pobjedu nokautom. Usredotočena sam na tu borbu jer znam da o njoj ovisi moja borba za naslov. Dati ću sve od sebe. Želim brzu pobjedu. Nakon toga borit ću se za naslov."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI