Amanda Cooper se pristala boriti: MacKenzie Dern je sramota za sve profesionalne borce svijeta

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2018 19:59h Autor:

MacKenzie Dern i Amanda Cooper

Amanda Cooper boriti će protiv MacKenzie Dern, iako je ova pala na vaganju gotovo za cijelu kategoriju. No, ona je rekla kako je došla mentalno spremna na to, odnosno da je bila uvjerena da će se to dogoditi.

Rijetko tko je očekivao da će Amanda Cooper prihvatiti borbu protiv MacKenzie Dern, odnosno mnogi su već otpisali održavanje te borbe, odnosno prihvatili su situaciju gdje će UFC 224 ostati bez jedne borbe. No, ABC je odlučila boriti se. Pripasti će joj 30% honorara njene protivnice, no unatoč tome ovo je veliki rizik, posebno ako znamo da u posljednje vrijeme njeni kolege većinom odbijaju boriti se nakon što protivnik padne vagu.

“Nisam šokirana što je MacKenzie Dern pala vagu, ali tri i pol kilograma je sramota i nepoštovanje prema svim profesionalcima svijeta. No, neće se lako izvući iz ove borbe, borba će se održati! ABC nacijo, pripremite se, na UFC 224 gledati ćete borbu slamka kategorije protiv muha kategorije”, napisala je hrabra Amanda na Twitteru, iako će se mnogi složiti kako joj to nije pametna odluka, jer upravo razlika u težini, a automatski i snazi, mogla bi biti ono što će borbu odvesti na stranu njene protivnice. MacKenzie je u prošloj borbi imala velikih problema srušiti Ashley Yoder, a ako to uspije napraviti Amandi, borba bi na podu brzo mogla biti gotova.

Amanda je kasnije još dala izjavu za MMA Fighting u kojoj je otkrila zašto je ipak odlučila sutra se boriti.

“Naravno da me ovo frustrira, ali bila sam spremna, znala sam da će se to dogoditi. Došla sam mentalno i fizički spremna za borbu i na tu situaciju. Mogu pobijediti tu curu, trenirala sam previše naporno da se to ne bi dogodilo. I uvijek ću zadovoljiti težinu, jer sam profesionalka. Ni u jednom trenutku nisam razmišljala odustati od borbe, to sam rekla i trenerima dan prije vaganja.”

Borba MacKenzie Dern i Amande Cooper na glavnom je programu sutrašnjeg UFC 224 eventa, a biti će zanimljivo vidjeti kako će se odviti situacija na ceremonijalnom vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI