Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Alvarez traži od suda što hitniju odluku da ga pusti u UFC! | Fight Site

Alvarez traži od suda što hitniju odluku da ga pusti u UFC!

UFC 19.01.2013 10:00h Autor:

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez našao se na sudu nakon što ga je tužio Bellator zbog navodnog nepoštivanja jedne ugovorne klauzule koja ga prisiljava da prihvati njihovu ponudu ukoliko je izjednače s najboljom ponudom nekog drugog interesanta.

Poznato je da bi UFC vrlo rado želio vidjeti Bellatorovog bivšeg prvaka u svojim redovima, poslali su mu i službenu ponudu, no Bellator ga ne misli samo tako lako pustiti te su se obratili sudu i podignuli tužbu.

Alvarez je istovremeno od suda zatražio što hitnije donošenje odluke da mu se dozvoli potpisivanje ugovora s UFC-om kako bi mogao kod njih nastaviti karijeru.

Nada se da će takva odluka biti što prije donijeta i vjeruje kako bi možda mogao nastupiti na UFC-u 159 u New Jerseyju gdje će se za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji boriti Jon Jones i Chael Sonnen.

No, ukoliko je Bellatorova tvrdnja da su zaista izjednačili UFC-ovu ponudu i to na vrlo jednostavan način samo zamjene UFC-ovog logotipa svojim, Alvarez bi ipak mogao ostati u organizaciji Bjorna Rebneyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI