Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Alvarez: S dvije ili tri impresivne pobjede ušao bih u borbu za naslov! | Fight Site

Alvarez: S dvije ili tri impresivne pobjede ušao bih u borbu za naslov!

UFC 09.06.2015 11:20h Autor:

Eddie Alvarez

UFC 188 koji će se održati sljedećeg vikenda donosi i borbu u lakoj kategoriji u kojoj će se na suprotnim stranama naći Eddie Alvarez i Gilbert Melendez.

Riječ je o dvoboju bivših prvaka. Melendez je bivši Strikeforce prvak dok je Alvarez prije dolaska u UFC bio Bellatorov prvak. Alvarezu će to biti drugi ulazak u UFC-ov oktogon. Nakon poraza protiv Donalda Cerronea trebao se početkom godine boriti protiv Bensona Hendersona, ali je zbog ozljede morao odustati od meča. Sad ga čeka Gilbert Melendez.

"To je moja najvažnija borba. Zato sam došao u UFC da stavim ruke na tog čovjeka. Udaram jače od njega i mislim da će prihvatiti izmjene udaraca, je li mu to pametno drugo je pitanje. Kad osjeti moju snagu i kad ga uhvatim uzvratit će. Dovoljno je pričao. Ne mogu dozvoliti da borba ode do odluke sudaca. U Meksiku sam i borim se protiv Meksikanca. Za mene nije opcija da borba traje svih 15 minuta.", izjavio je Eddie Alvarez koji vjeruje kako će doći i do prilike da se bori za naslov.

"Ne znam koliko bi mi borbi trebalo da dođem u priliku boriti se za naslov. Sve ovisi o Dani Whiteu. U ovoj se kategoriji stvari brzo mijenjaju i naslov ide od ruke do ruke jer ima puno talentiranih boraca. Mislim da mi trebaju dvije ili tri impresivne pobjede da se borim za naslov. Ne želim se boriti s onima koji nisu u TOP 5. Želim se boriti s najboljima i ne želim trošiti vrijeme. Imam 31 godinu i želim pokazati za što sam sposoban."

UFC 188 možete pratiti uživo na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju 14. lipnja u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI