Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Alvarez ostao bez pobjede zbog ilegalnih koljena: Nisam prljav borac, nije bilo namjerno (VIDEO) | Fight Site

Alvarez ostao bez pobjede zbog ilegalnih koljena: Nisam prljav borac, nije bilo namjerno (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2017 13:50h Autor:

Alvarez vs. Poirier

Velika nepravda za fanove dogodila se na UFC 211 borbi između Eddiea Alvareza i Dustina Poiriera. Tijekom akcije u drugoj rundi, Alvarez je Poiriera onesposobio nenamjernim ilegalnim udarcem koljenom i njihova je borba poništena.

Ova dva borca nisu se nimalo štedjeli kroz devet minuta njihove fenomenalne borbe. Niti jedan nije imao namjeru ovo ostaviti sucima i publika je apsolutno mogla uživati u fantastičnoj borbi ova dva ratnika visoke borilačke kvalitete.

Ipak, ono bitno dogodilo se u drugoj rundi. Poirier ju je fantastično otvorio, serijama bacio Alvareza u velike probleme, no prvak se vratio kada se činilo da je gotov te je okrenuo stvari u svoju korist. No, onda se dogodio trenutak kakav fanovi ne vole vidjeti. Unutar serije od tri brutalna koljena, ono treće, koje je najozbiljnije pogodilo Poiriera, bilo je ilegalno. Budući da borac iz American Top Teama nije bio sposoban nastaviti, borba je poništena te će se njih dvojica vjerojatno uskoro ponovno boriti.

“Ja nisam prljav borac. Mi smo ovdje došli odraditi borbu šakama i trudio sam se najbolje što sam mogao. Ispričavam se Dustinu i ispričavam se svima vama”, rekao je Alvarez nakon borbe, što je rezultiralo nezaslušenim negodovanjem iz publike. Tada je mikrofon preuzeo Poirier:

“Hej, prestanite hukati ovom čovjeku, on je šampion. Borio se svuda po svijetu i prema njemu imam samo poštovanje. Nemoj te mu hukati jer on je pravi ratnik. Mi dajemo sve od sebe svaki puta kada uđemo ovdje. Udarac je bio nesreća, kao što je Eddie sam izjavio, to nije bilo namjerno, a ovo je borba.”

Joe Rogan je još zatražio mišljenje od oba borca. Eddie je još jednom priznao kako se očito vidio da ga je pogodio ilegalnim udarcem te je zatražio novu borbu protiv Poiriera. Publika i borci su to zaslužili!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI