Alvarez odbio revanš s Poirierom: To bi bila nagluplja stvar koju mogu napraviti

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2017 20:04h Autor:

Eddie Alvarez i Dustin Poirier

Dustin Poirier već neko vrijeme proziva Eddiea Alvareza da odrade revanš njihove ovogodišnje borbe, koja je u svibnju na UFC 211 završila bez pobjednika. Ipak, Alvarez ne vjeruje kako bi to trenutno bio dobar potez za njega.

Razlog poništenja njihove borbe bili su ilegalni udarci Alvareza, koje možete vidjeti ispod teksta. Poirier je do toga bio bolji borac i imao je Alvareza na rubu poraza, no ovaj se oporavio i gotovo preokrenuo borbu. Kada je došlo do tih udaraca je Poirier bio teško uzdrman i mnogi vjeruju kako ga je to što su bili ilegalni zapravo spasilo poraza. No, on od tog dana neprestano traži revanš. Alvarez ipak ima drugačiji stav prema tome.

“Gledajući što sam upravo postigao, to bi bila najgluplja stvar koju mogu napraviti. Stavili su me protiv neporaženog nadolazećeg momka kojem su mislili dati borbu za titulu. Dakle, da me pobijedio, on bi se borio za titulu, a to se nije dogodilo nego sam ja nokautirao njega i nanio mu prvi poraz”, rekao je Eddie, dodavši da shvaća Dustina, no da jednostavno trenutno ima drugačija prioritete:

“Respektiram Dustina što gura to i pokušao, on radi dobar posao, no stvar je jednostavna, za mene bi ta borba bila korak unatrag. Gledam u istom smjeru gdje gleda i on, prema Tonyu Fergusonu, preko borbe Khabiba i Barboze. Ja ću dati sve od sebe da pomognem Edsonu doći do pobjede u toj borbi, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

Eddieu je gotovo istekao ugovor s promocijom, no vjeruje kako neće biti problema oko dogovaranja nove suradnje, posebno nakon akcije koju je ponudio u borbi protiv Gaethjea.

“Imam još jednu borbu i uskoro ću sjesti sa šefom, on mi se već javio porukom, a i kratko smo porazgovarali nakon moje borbe protiv Gaethjea. Mislim kako jednako razmišljamo i neće nam dugo trebati da se dogovorimo. Obojica želimo nešto veliko i to će se dogoditi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI