“Koji k…je to bio?” Alvarez nije vidio McGregorove savršeno tajmirane udarce

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2016 10:57h Autor:

Eddie Alvarez & Conor McGregor

Prije borbe s Conorom McGregorom na UFC 205 priredbi u kojoj je izgubio pojas prvaka lake kategorije, Eddie Alvarez je tvrdio da je Irac jednodimenzionalni borac s jednim osnovnim udarcem na kojeg se oslanja u svim borbama.

Alvarez je možda bio u pravu, ali svejedno nije uspio napraviti apolutno ništa da zaustavi “Notoriousovu” ubojitu ljevicu koja ga je u njujorškom Madison Square Gardenu više puta slala na pod i u konačnici završila kombinacijom u drugoj rundi.

Iako nije bio previše glasan nakon meča, Alvarez se u gostovanju na podcastu Chaela Sonnena osvrnuo na teški poraz i priznao da je McGregor jednostavno sjajan s korištenjem svojeg najvećeg oružja, do te mjere da prvi nokdaun udarac nije niti vidio.

“On ne uletava punom snagom. Baca udarac kako se krećete, tako da je sve stvar tajminga, a nisam ni siguran, udarac mi je možda sjeo u potiljak. Da budem iskren, kad me pogodio prvi put nisam niti znao što se dogodilo. Nisam imao pojma.

Pogodio me i završio sam na guzici i sjećam se da sam pomislio’Koji k…je to bio?’ Uopće nisam bio svijestan tog prvog udarca s kojim me poslao na pod, ali mislim da ja sam ja bacio udarac i onda je on udario u isto vrijeme. Udarili smo u isto vrijeme i ja sam promašio, a on me uspio pogoditi zato što ima doseg.

On je jako dobar u tome. Pogodit će vas preko vašeg udarca, ali će vas također pustiti da udarite, izmaknut će se i onda kontrirati. Baca tu ljevicu na sva tri načina i radi to dobro.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI