Alvarez: Dobro je ponekad izgubiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2014 10:43h Autor:

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez je u svom prvom nastupu pod okriljem UFC-a doživio poraz. Od njega je na UFC-u 178 bolji bio Donald Cerrone jednoglasnom odlukom sudaca.

MMA fanovi sa zanimanjem su očekivali i pratili prvi UFC nastup bivšeg Bellatorovog prvaka. No, on je na kraju izgubio i osjetio razliku između UFC boraca i ostatka MMA svijeta. Poraz ga je pošteno razljutio, ali i donio dodatnu motivaciju da potvrdi kako mu je mjesto u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

"Nije bilo lako prihvatiti poraz. Dugo se već borim i mislio sam da znam kako se treba nositi s porazima. Po meni je dobro ponekad izgubiti. Ne marim za pobjede sve dok ne izgubim. Dobro je vratiti taj osjećaj, vratiti vatru, ponovo biti uzbuđen, vratiti se i ponovo natjecati. Taj me poraz stvarno razljutio. Zato sam dobio dodatnu motivaciju i puno nove želje i vatre za sljedeće pripreme i novi meč.", izjavio je Eddie Alvarez za MMA Hour.

Alvarezu je to bio četvrti poraz u karijeri, a osim Cerronea od njega su bolji bili Michael Chandler, Shinya Aoki i Nick Thompson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI