Alvarez dao detaljnu prognozu za borbu McGregorom: Natjerat ću ga da odustane

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 11:07h Autor:

Eddie Alvarez & Conor McGregor

Conor McGregor je prognozirao da će Eddieja Alvareza nokautirati u prvoj rundi, no borac iz Philadelphije ima vlastito proročanstvo. Prvak lake kategorije planira upotrijebiti recept Nate Diaza i završiti Irca prisilom na predaju unutar prve dvije runde.

“Mislim da će borba završiti unutar devet minuta. Veliki, veliki udarci, on će pasti i zatim slijedi submission. Moguće je da će sve završiti kao njegova prva borba s Nateom Diazom- ja ga pogodim teškim udarcem i zatim ga završim submissionom”, rekao je Alvarez za FOX Sports.

Alvarez vjeruje da prvak perolake kategorije, McGregor, nije borac šampionskog kalibra i da ga se u kavezu lako može mentalno slomiti i natjerati na odustajanje.

“Po onome što sam vidio u prošlosti, njegovo srce je upitno i ja nisam jedini kojem se tako čini. Mislim da je sklon odustajanju i potrebno je malo poteškoće u borbi da to izađe iz njega. Dvanaestog studenog ću izvući to iz njega i razotkriti ga pred publikom i milijunima gledatelja. Svi će vidjeti. Razotkrit ćemo odustajanje u njemu.”

Alvarez i McGregor predvode UFC 205, 12. studenog u New Yorku borbom za Alvarezov pojas lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI