Alvarez: Bellator me tuži, a njihova ponuda nije ni blizu UFC-ove!

UFC 08.01.2013 10:08h Autor:

Eddie Alvarez

Sjajni američki borac u velter kategoriji, Eddie Alvarez, prema svemu sudeći trebao bi svoju MMA karijeru nastaviti u UFC-u, no to neće biti nimalo jednostavno nakon što ga je očito Bellator odlučio tužiti putem suda.

Alvarezu je ugovor s Bellatorom istekao, no prema jednoj od klauzula u ugovoru, on se mora produljiti ukoliko Bellator izjednači svoju novu ponudu s nekim od drugih ponuda, a to je prema izjavi Rebneyja i učinio, ali upitno je koliko se radi o istinitoj informaciji.

"Predstavnici Bellatora i ja sastali smo se prije nekoliko dana i na tom sastanku trebali smo riješiti sve svoje nesporazume, ali pola sata nakon toga je podignuta tužba protiv mene. Trenutno je jako velika tenzija među nama."

"Vrlo bih radio iznio sve detalje da se i sami uvjerite da mi Bellator nije dao istu ponudu kao i UFC, ali to iz pravnih razloga ne smijem, pogotovo sada nakon što su me tužili. Oni putem medija izjavljuju da su izjednačili ponudu, ali to uopće nije istina. Uvjete koje mi je Bellator ponudio nije ni blizu onih UFC-ovih", rekao je Alvarez.

U svojoj MMA karijeri Alvarez je odradio 27 mečeva, a od toga je u njih čak 24 slavio. 16 pobjeda ostvario je nokautom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI