Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Alvaresa naljutile Diazove izjave: Nate glupane, ti si idući! | Fight Site

Alvaresa naljutile Diazove izjave: Nate glupane, ti si idući!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2015 16:41h Autor:

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez nije imao ugodan vikend u Meksiku, ponajviše zbog ponašanja Nate Diaza. Kaže kako je iznenađen njegovim ponašanjem, budući da su do sad bili u dobrim odnosima. To ga je toliko naljutilo da je mlađem bratu Diaz poručio da je on idući.

Već danima prije borbe, Nate Diaz bio je izuzetno neuljudan prema Eddieu Alvarezu, vrijeđao ga u prolazu ili ga potpuno ignorirao, a sve je završilo uvredama nakon borbe, u kojoj je Alvarez savladao Gilberta Melendeza. Sve to jako iznenadilo bivšeg Bellatorovog prvaka.

"Nick i Nate su uvijek bili potpuno u redu prema meni. Viđali smo se u drugim promocijama, prije svega na Dreamu, gdje mi je Nick jednom ponudio pomoć kad je vidio da mi nos krvari. Uvijek su obojica bili dobri momci, puni poštovanja. No, sad kad sam došao u Meksiko, upoznao sam jednog potpuno drugačijeg Natea. Bit će da je to njegov film, ako se boriš protiv njegovog timskog kolege. Sve shvati preozbiljno te bih to i prihvatio, no ovo je bilo čudno. S nekim si dobar i odjednom te on počne gledati s prijezirom i počne te vrijeđati", začudio se bivši Bellatorov prvak.

Najviše ga smeta što je Diaz sve to shvatio izuzetno osobno:  "Kao da ja imam nešto osobno protiv Gilberta Melendeza? Nemam, ja sam u Meksiko došao po ček, kao i svi drugi borci. Jedan dan mi je kući došao ugovor u kojem je pisalo da se trebam boriti protiv njega i ja sam ga potpisao.Gilberta Melendeza ne poznam i nisam mogao imati ništa osobno protiv njega."

Alvareza je to toliko razljutilo da već ima želju za idućeg protivnika. "No, kad se Nate tako ponaša kao glupan, onda je on idući, pa možemo imati nešto osobno. Cijelo njegovo ponašanje je nevjerojatno glupo i djetinjasto", rekao je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI