Alijeva kćer: Nemojte Rondu nikada uspoređivati s mojim ocem, ona ne može primiti udarac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2017 15:20h Autor:

Laila Ali

Iako je od teškog poraza prošlo već tri tjedna, Ronda Rousey ne prestaje biti jedna od glavnih tema svjetskih borilačkih medija. Sada je na repertoar stigao drugi val reakcija na poraz od Amande Nunes, ali i općenito na vrlo neuvjerljiv, pa čak i katastrofičan nastup. Kćer Muhammada Alija, Laila Ali, je također prokomentirala dvoboj na UFC-u 207 za Ibtimes.com. Podsjećamo, u prošlosti su dvije djevojke već izmjenile dovoljno otrovnih strelica preko medija, a Ronda je više puta ustvrdila da bi nokautirala bivšu profesionalnu boksačicu i svjetsku prvakinju.

“Ta djevojka ne može primiti udarac. To ne znači da nije postigla sve ono što je postigla kao prvakinja u Judu i ono što je napravila na Olimpijskim igrama. No, ona je u biti izgrađena od strane svog promotora da bi je gledatelji smatrali najboljom borkinjom ikada i to u svim borilačkim disciplinama. To jednostavno nije istina”, izjavila je Laila i dodala:

“Čula sam kako ljudi govore da je Muhammad Ali gubio mečeve, ali i da je i dalje velikan. Prije svega, Muhammad Ali nikada nije izgubio kao što je to ona izgubila. Nikada u ringu nije izgledao kao vreća za udaranje. Kada je i gubio, to je bilo nakon što je 3 godine izbivao iz borilišta. Kada je bio u najboljim danima morao je prisilno napraviti pauzu, no vratio se i borio se protiv svih najboljih. Zato molim vas, nemojte Rondu nikada uspoređivati s mojim ocem”, zaključila je kćer Muhammada Alija koju je karijeru završila s 24-0 2007. godine.

liveseveralincatern

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI