Alexis Davis: Nisam trash talker, inače bih već bila prvakinja

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2014 19:16h Autor:

Za pet dana, Alexis Davis postat će četvrta djevojka koja će pokušati oduzeti pojas UFC-ove prvakinje Rondi Rousey. Ona smatra kako je tu priliku zaslužila već odavno, no da joj je uvijek nedostajalo malo više dugog jezika.

Alexis Davis (16-5, 3-0 u UFC) kanadska je borkinja koja će za par dana pokušati napraviti ono što nije uspjelo još nikome. Poraziti Rondu Rousey, za sada nedodirljivu kraljicu ženskog MMA-a. Zanemarivši izuzetno kontroverznu odluku u pobjedi protiv Jessice Eye, ova učenica Cesara Graciea svojim skorom ovu priliku je apsolutno zaslužila.

"Iskreno, mislim kako sam ovu priliku ostvarila potpuno mojoj vlastitom zaslugom. Pogledajte Rondu gdje je, a vjerujem da je velikim dijelom to zato što je dosta rječita. Ima je u medijima i njene izjave se čitaju. To je nešto na čemu bih ja trebala raditi. Štoviše, vjerujem kako bih priliku za naslov dobila puno ranije, samo da sam malo više pričala", rekla je Alexis.

Alexis je vrhunski jiu-jitsu borac i prema tome još jedan novi izazov za prvakinju. Vjeruje kako je upravo ona ta koja će joj nanijeti prvi poraz. "Do sad nisam bila u medijima i nisam imala priliku biti prvakinja, no 5. srpnja sve će se to promijeniti", rekla je Davis na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI