Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Alexander Gustafsson: Ovo što je Jones napravio je tragedija za cijeli sport | Fight Site

Alexander Gustafsson: Ovo što je Jones napravio je tragedija za cijeli sport

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2015 22:02h Autor:

Alexander Gustafsson

Svoje mišljenje oko skandala koji potresa UFC i MMA svijet iznio je i čovjek koji je bio najbliži pobjedi protiv Jona Jonesa, Alexander Gustafsson. Mauler smatra kako ovime svi gube.

Jedan od boraca na kojega podosta utječe cijela situacija oko Jona Jonesa je Alexander Gustafsson. Šveđanin je i dalje borac iz UFC vrha te je zanimljivo čuti njegov komentar o cijeloj situaciji. Kao što je bilo očekivati, Gustafsson je pravi sportaš, čiji stav oko cijele situacije je izrazito korektan.

"Mislim kako je to tragedija za sport, za njega samog, kao i za UFC. Nije to naškodilo samo njemu, nego nama svima, odnosno svim borcima. Ne želim to nikome, a za njega se samo danas da će napokon nešto naučiti iz toga", rekao je Mauler, a onda dodao nešto o situaciji koja se pojavilo nakon što je UFC Jonesu oduzeo pojas prvaka.

"On je najbolji borac svijeta, svjetski prvak i sve što ide s tim, to nema nikakve sumnje. Zato je još veća tragedija, jer drugi borci rade svim silama da pokušaju doći do toga što je on, a on takve stvari tako lako prokocka. Isto tako, idućem prvaku to neće biti slasna pobjeda kao što bi bila protiv njega, jer Jones nije izgubio pojas jer je netko bio bolji od njega, nego zbog svoje gluposti", dodao je.

Ipak, uvjeren je kako je vodstvo organizacije donijelo pravu odluku, odnosno da su donijeli zapravo i jedinu pravu odluku:

"No, UFC nije imao izbora, morao mu je uzeti tu titulu, jer je tako dao primjer ostalima. Nažalost, tako je, a za Jonesa se nadam da će naučiti iz ovoga dovoljno da se vrati kao pravi borac i da mu se takve stvari više neponavljaju."

Gustafsson se priprema za borbu protiv Glovera Teixeire, koja ga čeka u lipnju u Berlinu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI