Alexander Gustafsson: Nisam iznenađen, ali sam jako razočaran

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2017 22:15h Autor:

Alexander Gustafsson

Jedan od onih od kojih je zatražen komentar na doping pad Jona Jonesa je njegov potencijalni protivnik, Alexander Gustafsson.

Gustafsson je zapravo borac koji će dolazi najbliže pobjedi protiv Jonesa, a neki i dan danas smatraju kako je Šveđanin u njihovoj borbi napravio dovoljno za pobjedu. Spominjalo se kako je on sada trebao biti idući protivnik Jonesa (pokraj informacija o pregovorima za borbu protiv Miočića), no jasno je kako do tog revanša neće doći. Od Alexandera je zatraženo da prokomentira cijelu situaciju.

“Ne želim ništa govoriti niti ga osuđivati dok ne znamo sve. No, ukoliko je sve istina, za njega bi najbolje bilo da se povuče iz sporta. Moram priznati da me kod tog čovjeka više ništa ne može iznenaditi”, razočarano je Gustafsson iznio svoje dojmove predstavnicima medija.

Ukoliko se pojas prvaka vrati Danielu Cormieru, Gustafsson automatski više nije glavni kandidat za napad na pojas, budući da se protiv Cormiera ne tako davno borio. U tom bi ga slučaju vjerojatno pretekao Volkan Oezdemir. Tako da Alex sada ne zna što bi iduće trebalo slijediti u njegovoj karijeri.

“Ako postoji itko protiv koga sam se nadao boriti, to je on, Jon Jones. Osveta za onaj poraz je ono što ja želim”, rekao je.

Gustafsson je u svojoj posljednjoj borbi u potpunosti izdominirao i razbio Glovera Teixeiru, čime je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Upravo zbog toga su se mnogi nadali da će vidjeti taj revanš. No, Jon Jones je još jednom sve razočarao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI