Alex Hernandez brutalno vrijeđao Cerronea: “Ti si dvorska luda i zabavljač, mali tip s perom kroz šešir”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2019 19:11h Autor:

Alex Hernandez

Osim Henrya Cejuda i TJ Dillashawa, na jučerašnjoj press konferenciji povodom prvog ovogodišnjeg eventa gostovali su i predvodnici uvodnog programa. To su Donald Cerrone i Alex Hernandez, koji je Kauboju priredio nešto što ovaj vjerojatno nije očekivao.

26-godišnji Hernandez u UFC-u je debitirao prošle godine. Uskočio je kao zamjena protiv Beneila Dariusha te ga je nokautirao, a nakon toga je savladao i Oliviera Aubin-Merciera. To ga je dovelo do 11. mjesta ljestvice lake kategorije te prilike boriti se protiv povratnika u istu, Donalda Cerronea.

“Zahvalio bih se Kauboju što je prihvatio ovu borbu, iako mu to nikako nije bila pametna odluka. Moram priznati da me ne dira gdje se borimo, u kojem gradu pa čak niti njegov imidž ili osobnost. Ovo je za mene samo još jedan dan. Kada u kavezu stanem preko puta njega, gledati ću kroz njega tj. u ono što mi pobjeda donosi. Protiv sebe vidim jednog nesigurnog malog tipa s perom kroz kaubojski šešir”, otvorio je Hernandez svoj dio press konferencije na način kakav je rijetko tko očekivao.

Cerrone je bio zatečen ovom izjavom te u startu nije znao kako reagirati. Pokušao je svom mladom protivniku reći da pokaže malo respekta te da priča u Octogonu. Rekao mu je da su ovo sve samo isprazne riječi kojima neće ništa postići.

“Nemaš ni ti što puno govoriti prijatelju. Ja ću biti onaj koji će u subotu napraviti yihaaaa vrisak i vratiti te nazad u staju gdje pripadaš. Probao si mi naloprije prići prijateljski i reći da dobro izgledam. Da, ja za razliku od tebe izgledam dobro. Ti izgledaš potrošeno kao da si posljednja dva mandata sjedio u ovalnom uredu. Izgledaš potpuno isprano”, nastavio je nabrijani Hernandez, vjerojatno s ciljem da raspali i razljuti Kauboja, za kojeg je poznato da se najbolje bori kada je opušten. No, u prošlog borbi protiv Mikea Perrya je pokazao da i ljutnja može iz njega izvući ono najbolje. Dodao je Alex još nešto:

“Očito je da ću ga pobijediti. Dominantna pobjeda nakon velikog imena će me sigurno katapultirati prema vrhu. Kao što sam rekao, ova borba je za mene samo jedna prepreka prema tronu.”

Onda je napokon došao Kauboj na red. Rekao je nešto na temu izjava svog protivnika. Zapravo, može se reći da je pokušao reći.

“Njegove riječi me niti malo ne diraju. Kada sam napustio diviziju, bio sam drugi borac svijeta. To znači da sam pobijedio svakoga osim prvaka. Smiješno mi je gledati kada govori da sam ja samo jedna stepenica za njega. Momak, ja sam za tebe jebeni nosivi stup, borio sam se protiv svih…”, govorio je Cerrone, prije nego je ponovno bio prekinut od strane svog protivnika.

“Ti si anti-natjecatelj, dvorska luda, zabavljač. Tu si da bi zabavljao ljude, a ja sam drugi nivo. Ja sam tu došao da postanem kralj i to je ono za što sam predodređen. Znam što je moj posao, znam što je moja misija”, rekao je, a onda je nastavio nakon idućeg pitanja: “On je 39 borbi prekasno shvatio što želi. Za razliku od ovog pijanca koji sjedi preko puta mene i koji se bavi s raznim stvarima samo da bi pobjegao od svog najvećeg straha, a taj će u subotu stajati preko puta njega. On može ostati broj dva, ali ja ću biti broj 1.”

“Respektiram ono što je napravio, ali u kavezu neću respektirati niti njega niti zrak koji diše. Tu sam da ga uništim.”, završio je press konferenciju Hernandez na ovaj način.

Nadamo se kako će ovo ponašanje Hernandeza izvuči samo ono najbolje iz Cerronea te da ćemo gledati odličnu borbu. A onda neka pobjedi onaj bolji. A vjerujemo kako znamo, posebno nakon ovakve konferencije za medija, na čijoj će stvari biti većina onih koji će borbu popratiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI