Alex Caceres uletio umjesto BJ Penna na UFC 199

UFC 26.05.2016 11:32h Autor:

Alex Caceres

Ono što je prvobitno trebalo biti borba BJ Penna i Dennisa Sivera, na kraju je postalo borba Colea Millera i Alexa Caceresa.

Pronađena je zamjena za BJ Penna na UFC 199, a to će biti Alex Caceres, borac mnogima poznat i pod nadimkom Bruce Leeroy. Caceres je odlučiti prihvatiti borbu protiv Colea Millera samo devet dana prije održavanja, no rekao je kako je spreman te da neće biti problema zadovoljiti granicu od 66 kilograma.

Tako je ovo na kraju borba između dva zamjenska borca. Miller je početkom mjeseca prihvatio zamijeniti ozlijeđenog Dennisa Sivera, dok je Caceres iskoristio priliku nakon suspenzije BJ Penna, oko korištenja infuzije. Podsjećamo, Penn je izjavio kako nije bio svjestan da se infuzija ne smije koristiti uopće, odnosno mislio je kako je zabranjena samo nakon vaganja.

Caceres je posljednji puta nastupio početkom godine, kad je savladao Massia Fullena u borbi koja je bila njegov povratak iz bantama u perolaku. Prije toga je imao tri poraza u nizu, pa mu je čak i prijetio otkaz. Miller je posljednji put nastupio u prosincu, no borba protiv Jima Alersa je prekunuta sredinom druge runde, nakon nezgodnog pogotka prstom u oko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI